Et arbejdsfællesskab midt på dejlige Frederiksberg allé | The Rabbit Hole
19080
page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-19080,,select-child-theme-ver-1.6,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

 

ET ARBEJDSFÆLLESSKAB

Midt på dejlige Frederiksberg Allé ligger der ikke bare et almindeligt funktionelt og professionelt kontor for individuelle iværksættere. Her huserer en farverig skare af individuelle initiativtagere i et rummeligt og familiært fællesskab, hvor de i lige dele udvikler og udfordrer hinandens ideer, erfaringer, kompetencer og udfordringer.

 

Den internationale anerkendte platform, Coworker.com, har løfte sløret for efter deres årlige afstemning blandt medlemmer. I år var det ‘The Rabbit Hole’ på Frederiksberg Allé, der vandt førstepladsen over 23 andre Københavnske kontorfællesskaber.

 

 

 

LEJ EN PLADS I THE RABBIT HOLE

Arbejdsfællesskabet hedder The Rabbit Hole. Det er udsprunget af et seriøst behov for at hoppe ud af pyjamassen, rydde spisebordet for papirer og komme væk fra cafeernes brølende espressomaskiner, og i stedet flytte ind på et kontor, hvor huslejen er billig nok til at mindre virksomheder, idemagere, iværksættere og andre foretagsomme sjæle kan have deres daglige færden.

SE PRISER