Et arbejdsfællesskab midt på dejlige Frederiksberg allé | The Rabbit Hole
19080
page-template,page-template-full_screen,page-template-full_screen-php,page,page-id-19080,,select-child-theme-ver-1.6,select-theme-ver-1.6,wpb-js-composer js-comp-ver-4.3.4,vc_responsive

 

ET ARBEJDSFÆLLESSKAB

Midt på dejlige Frederiksberg Allé ligger der ikke bare et almindeligt funktionelt og professionelt kontor for individuelle iværksættere. Her huserer en farverig skare af individuelle initiativtagere i et rummeligt og familiært fællesskab, hvor de i lige dele udvikler og udfordrer hinandens ideer, erfaringer, kompetencer og udfordringer.

Arbejdsfællesskabet hedder The Rabbit Hole. Det er udsprunget af et seriøst behov for at hoppe ud af pyjamassen, rydde spisebordet for papirer og komme væk fra cafeernes brølende espressomaskiner, og i stedet flytte ind på et kontor, hvor huslejen er billig nok til at mindre virksomheder, idemagere, iværksættere og andre foretagsomme sjæle kan have deres daglige færden.

 

BRUG VORES LOKALER

Til hverdag nyder vi godt af mulighederne i vores lokaler. En kop kaffe i vindueskarmen med udsigt til Frederiksberg Allé, en brainstorm under torsdagsmorgenmaden eller en fælles frokost ved køkkenets langbord. Kontoret kommer særligt til sin ret, når vi åbner dørene op til vores events, hvor rummet lynhurtigt kan transformeres til en foredragssal eller et dynamisk workshop lokale.

Det vil vi gerne lade andre nyde godt af. Hvis du mangler en ramme til dit event eller projekt, kan The Rabbit Hole være det ideelle sted for dig. For leje af lokaler og tilbud skal I tage kontakt til vores søster bureau Me & Alice for nærmere info. De er specialiseret i at skræddersy faglige begivenheder, som matcher lige netop jeres behov.

FÅ TILBUD